Diavetítő
Szöveges mező

Te már gondolkoztál már arra hogy csinálj egy saját veboldalt?

Menüdoboz
Szavazás
rakjak Yu-Gi-Oh girl szereplőket?
az király lenne
igen
nekem 8
ne rakjál
minek ????!!!

                                       Uciha Itachi

Ő egy konohai ninja a híres Uciha klánból akik saringannal rendelkeznek és hát konohában az számít erősnek vagy legerősebnek.Na de egyszer megölte az egész klányát kivéve az ötsét Sasukét.És mivel minden Ucihát megölt így szököt ninjának nyilvánították, és Itachi az Akatsuki-hoz csatlakozot.De mielőtt megölte volna a klányát megölte a legjobb barátját hogy megszerezze a magjeku-saringant ami az átlagos saringannál sokkal erősebb.De égül elromlik a magjeku-saringan miatt és hát hogy életben maradjon vagy ijesmi el akarja venni Sasukének a szemét de végül csak meghall Itachi a küzdelemben. 

         

Hosigame Kisame

Kisame 7 hét legjobb kardforgatójának egyike.A viz országából való szököt nindzsa.És ő is az Akatsuki tagja lett.És Itachival jár minden egyes küldetésre. Több információt nem tudok rólla.

                                                Tobi

Tobi szintén egy szököt ninzsa de nem lehet tudni hogy honnan mások azt mondják hogy Konhából, mások meg azt mondják hogy sehonnan. De az valóban igaz hogy nem Tibinak hívják hanem Uciha Madarának és hát az a maszk nem is véletlenül van az arcán.De az ilyen vicces videókban hogy nagy nehezen vették be meg hát az Akatsuki góréja nem is akarja be venni legaláb is így álitják be Tobit vagyis Madarát az ilyen Akatsuki huorokba.

 

 

 

 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...
Szavazás
melyik a kedvenc animed
Yu-Gi-Oh
Naruto
Crono Cusade
egyik se
mindegyik
Linkajánló